International Conference Services – Denmark

 

Kongressens eller konferencens sociale og kulturelle program er af afgørende betydning for, at deltagerne møder hinanden under behagelige og stimulerende forhold. ICS udvikler kreative idéer, der skræddersyes til det sociale program.

Vi organiserer kulturelle indslag og programpunkter, der giver både deltagerne og deres ledsagere et godt og mindeværdigt kongresophold. Skulle arrangementet foregå i en by eller et land, hvor ICS selv ikke har det fornødne lokalkendskab, samarbejder vi med en relevant partner inden for vores professionelle netværk, således at kvaliteten af programmet lever op til vores - og kongressens/konferencens - standarder.

 

MAD OG DRIKKE

 

ICS har fokus på sund og ernæringsrigtig kost, der giver energi og inspiration. Vi vurderer i samråd med vore kunder deltagernes forventninger og sikrer at mad og drikke er af den ønskede kvalitet.

Vi sætter fokus på gode lokale råvarer, økologi, energigivende og naturligvis velsmagende mad. Vi ved at den rigtige ernæring er vigtig for at opretholde energien, når man er på konference eller en event.