International Conference Services – Denmark

 

Gennem medlemskab af en række både danske og internationale organisationer indgår ICS i et vidt forgrenet netværk af aktører inden for kongres-, møde- og eventbranchen. Herigennem holder vi os ajour med udviklingen og vi bidrager selv (i al ubeskedenhed) til at øge erfaringsudveksling og professionalisering af vores fag på tværs af landegrænser.

 

IAPCO - International Association of Professional Congress Organisers er den største, globale forening for kongresbureauer.

 

ICCA - International Congress & Convention Association kongresbranchens mest toneangivende forening for alle leverandørkategorier, herunder kongresbureauer, kongrescentre, luftfartsselskaber, specialiserede rejsebureauer, convention bureauer, presse m.v.

 

MPI - Meeting Professionals International verdens største forening for mødeplanlæggere, fortrinsvis i firmamøde-segmentet og deres leverandører med i alt ca. 24.000 medlemmer.

 

Meeting Place Wonderful Copenhagen netværket under Wonderful Copenhagen for alle aktive udbydere i kongres- og mødebranchen, der samarbejder om at markedsføre og udvikle København som international mødedestination.

 

Inspiring Denmark ICS er udpeget eksklusivt som officiel kongresarrangør i region Syddanmark af Syddansk turisme. ICS har personale med stort kendskab til regionen, der er med til at sikre en høj kvalitet på møder i området - Sydjylland og Fyn med øer.

 

Visit Nordsjælland En tilsvarende aftale er indgået med Nordsjællands officielle turisme- og mødeorganisation, der har udvalgt ICS som et af to bureauer, der er officielle kongres- og konference arrangører.

 

Derudover har ICS en samarbejdsaftale med SAS, Scandinavian Airlines, der sikrer fordelagtige priser på flybilletter for deltagere fra hele verden til kongresser i Danmark.